Oftest stillet spørgsmål

 • Er du ejer, kantineleder eller har du anden indflydelse på en studiekantine, så har du mulighed for at få skrevet din studiekantine på vores modtagerliste og modtage tusindvis af gratis kaffekopper i fremtiden. Vi stiller ikke mange krav, men da vi pt. kun fokuserer på Gymnasielle uddannelser, Erhvervsakademier og Universiteter vil det naturligvis være et krav at du hører under denne kategori.
 • Vores tilbud vil altid være 100 % omkostningsfrit inkl. levering til døren. Herved har I mulighed for store økonomiske besparelser uden at gå på kompromis med kvaliteten og samtidig have flere midler til gode råvarer. Det eneste vi kræver til gengæld er, at kaffekopperne kommer i hænderne på de studerende, så annoncørerne får deres budskab ud til deres målgruppe. Sammen kan vi skabe en enestående Win Win for alle tre parter.

kopper & Reklamer

praktisk information

Krav & Betingelser

Admondo er en iværksætterdrevet reklamevirksomhed, som specialiserer sig i at sælge reklamer på engangskaffekopper.
Når vi sælger reklamepladsen betaler annoncøren/virksomheden for at få deres budskab ud til de studerende. Herved har Admondo en indtjening, som gør at vi kan forære kopperne kvit og frit til landets studiekantiner.
Det er vores erfaring at det bestemt ikke er ligegyldigt, hvilke virksomheder, der reklamerer på kopperne. Reklamerne skal være noget kantinen og ikke mindst skolen kan stå inde for og vi vil derfor altid vælge annoncører, som ikke strider imod kantinens og skolens politiker. Reklamerne vil altid være målrettet de studerende og kan eksempelvis være rejseselvskaber, modevirksomheder, telefoni, banker, internet, fagforeninger og andre virksomheder med et godt tilbud til de studerende.

For god ordens skyld sender vi altid en PDF-fil med reklamen i god tid. Skulle reklamen mod alt forventning ikke stemme overens med jeres/skolens politikker har I selvfølgelig mulighed for at takke nej inden vi sender reklamekopperne. Herefter takker i blot ja, næste gang vi kører en reklamekampagne på jeres studie.

Kaffekoppen vil være en single wall kop præcis som i kender den. Den eneste forskel er at vi har trykt en målrettet reklame på i stedet for det traditionelle billede af kaffebønnen. Vi leverer alle tre størrelser – 8,12 og 16 Oz.
Når I har takket ja til at modtage gratis kaffekopper, vil I blive skrevet på vores modtagerliste. Herefter modtager I kaffekopper i takt med Aadmondo’s salg af reklamer. Når vi har en annoncør, som ønsker at få deres reklame/budskab ud gennem jeres kantine, vil I modtage det antal kopper, som er svare til jeres estimerede forbrug i kampagneperioden. Der vil oftest være tale om 1-2 mdr. forbrug af kaffekopper.
Admondo er en iværksættervirksomhed med fart på. Dog kan vi ikke garantere et bestemt antal kopper, da antallet afhænger af antal solgte reklamekampagner samt størrelsen på disse.
Derfor vil det typisk være sådan, at I bruger reklamekopperne i kampagneperioden på typisk 1-2 mdr. Derefter skifter i bare over til jeres almindelige kopper indtil vi igen leverer. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke er totalleverandører, men at vi gør vores ypperste for at kunne levere mest muligt.
Admondo har i dag samarbejde med mere end 75 studiekantiner fordelt på Gymnasielle uddannelser, Erhvervsakademier og Universiteter. Vi oplever en stor interesse for vores koncept blandt studiekantinerne og antallet af samarbejdspartnere er derfor konstant stigende.
På nuværende tidspunkt samarbejder vi med Gymnasielle uddannelser, Erhvervsakademier og Universiteter. Hører jeres studiekantine ind under én af disse tre kategorier, så har i mulighed for at modtage gratis kaffekopper og opnå store besparelser til bl.a. bedre råvarer.

Det er på sigt vores mål, at vi også vil samarbejde med SOSU’er, UCL’er og Tekniske skoler

Vores tilbud er ganske uforpligtende og vi har derfor utrolig svært ved at give jer en god grund til ikke at takke ja til at modtage gratis reklamekopper. Tilbuddet vil altid være 100 % omkostningsfrit inkl. levering til døren og I skal derfor ikke tænke på bestilling og den mindre spændende faktura.

Der er ingen binding på tilbuddet og I er velkommen til at melde fra, hvis I ikke længere ønsker at modtage kaffekopper med reklametryk. Dog kan I ikke stoppe samarbejdet under en kørende kampagne. Med andre ord skal de kopper I har modtaget selvfølgelig bruges.

Det er enormt vigtigt, at vi kan garantere vores annoncører den bedst mulige eksponering på hvert eneste studie. Vi har derfor sammen ansvar for at reklamekopperne bliver anvendt optimalt, hvilket også er i alles interesse. Det er ganske simpelt. God eksponering betyder glade annoncører og dermed flere reklamekampagner/gratis reklamekopper. Hermed en Win Win for alle tre parter!

Reklamekopperne skal altid benyttes i den korrekte periode. Starter kampagnen d. 01/10 skal kopperne selvfølgelig stå klar på præcis denne dato.
Reklamekopperne skal altid stå tydeligt fremme, hvor de studerende kan se dem for optimal eksponering,
De traditionelle kaffekopper må ikke anvendes i kampagneperioden med mindre reklamekopperne er brugt før tid.
Overholdes ovenstående ikke er vi desværre nødt til at stoppe samarbejdet.

Vi har i efteråret 2016 lavet et samarbejde med Admondo omkring levering af kaffebægre til vores kantiner på Erhvervsakademi Århus og Aarhus Business College.

Det har været et spændende koncept at følge og Admondo har været yderst professionelle i deres præsentation af konceptet. Jeg synes samarbejdet med Admondo har været fantastisk.

Det er to engagerede iværksættere, som arbejder seriøst. Jeg håber vi fremadrettet kan lave tilsvarende aftaler med Admondo.Torben Salskov, Kantinechef Erhvervsakademi Aarhus & Aarhus Business College.

Har du ydeligere spørgsmål eller ønsker du at modtage gratis kaffekopper?

Kontakt os via nedestående informationer eller formular. Vi glæder os til at høre fra dig.

 • Connector.

  Telefon

  +45 23 86 33 97 / +45 25 11 44 71

 • Connector.

  E-mail

  info@admondo.dk

 • Connector.